Idag blir det att göra sånadär viktiga saker innan jobbet.Först ska jag tvätta kl 10. Extremt behövligt. Har ju ingenting att ha på mig någonsin. Allt är smutsigt eller har legat på golvet.
Så det ska bli skönt. Dessutom att få tvätta allt från Costa Rica.. Urs... De är fan inte fräsha grejer asså. Men de blir fint idag ja.

Sen ska jag ringa Folksam och få mina skador dokumenterade.
Det är väl lika bra antar jag.


Picnik

Jag fotar en del som ni kanske vet.
Jag har precis köpt premium på en sida som heter Picnik. Det kostade typ 4,95 dollar.
Man kan göra massor, ta bort finnar och massa snygga grejer haha.
Här är Daniela, min pojkväns fina syster!!

ÄLSKAR den sidan!

JAG FIXADE DET!

Ja då de gjorde jag. Så nu är jag assistent på Max! Det känns jättekul och spännande!
Vi hade först ett skriftligt prov, sen jobbade vi i drift under lunch sen hade vi muntlig genomgång av provet.
DUKTIGA TJEJER JAG OCH IDA!
Vi båda klarade det alltså och är nu officiellt Assistenter/gråmössor.


Yeay!


Breaking dawn del 1

Va på bio idag med älskade sis' Angelica.
Vi såg Breaking dawn del 1 och båda två äääälskade den verkligen! Det va så himla späännande!
Nu längtar vi bara tills del 2 kommer!AssistentuppkörningImorgon har jag assistentuppkörning. Det innebär att om jag klarar det kommer jag kunna vara passchef och gå bärande pass. Arbetsledare typ, skiftledare eller vad man nu ska säga.
GRÅMÖSSA!
Lite finare, mycket bättre, maxad, awesome.. Fast det är ju alla andra på mitt jobb oxå. Hihi ♥
Jag älskar min arbetsplats och är inte så nervös för hur det ska gå.
Jag ska göra mitt bästa! Vet att jag har bra folk bakom min rygg imorgon.
Håll tummarna för mig!


Fokusera på något annat om det är något som får dig att må dåligt.

Just nu har jag ju lite jobbigt med mina utslag/märken med att det ser så hemskt ut. Så jag passade på att pigga upp mig själv med lite shopping för att få mig att känna mig snygg och fräsh haha.
Tjejer alltså, men vad ska jag göra? :)Har shoppat sååå mycket för iiiinga pengar alls. Det är helt sjukt billigt överallt!
Köpte oxå hårförlängning som ni ser och är såå nöjd.
Så vad tycker ni? :)

Sola ALDRIG med lime i håret.

Det gjorde jag i Costa rica för att bleka håret som man gör med citron. Det är bara det att lime reagerar på ett annat sätt än vad citron gör i solen som jag förstått det. För jag har aldrig hört att citron gett någon sånthär.
Dagen efter började jag få utslag och det blev bara värre och värre.

Jag och Malin hade köpt lime och pressade det i håret när vi satt på stranden.
Eftersom att det rann på benen och droppade och hade sig, jag hade även på händerna när jag gjorde på malin och tog sedan på mina ben.
Lime i solen reagerar på något konstigt sätt och bränner huden.
Jag har inte googlat på detta ännu så jag vill inte säga att de ÄR si och de ÄR så.. Men såhär blev jag. Det kanske räcker?Nu har märkena blivit tydligare, rödbrunlila och flagnar lite och blir rosa under.
Ungefär såhär ser alla märken ut nu:Märkena är på ryggen, benen, magen, lite på foten, vaden, armen, händerna.
Läkaren jag träffade på hudmottagningen på SÖS hade sett dethär innan så jag hade tur. Hon behövde inte svar på många frågor innan hon konstaterade att det var just lime.

Det värsta är att det finns en risk att det inte kommer försvinna helt. Och det kommer ta lång tid innan det blir bättre. Men jag är så glad att det inte är i mitt ansikte eller bröstkorg.

Tänk efter innan du får för dig att göra huskuren som ska vara ute i solen.

Hemma från Costa Rica!

Nu är vi äntligen hemma igen och jag tänkte sammanfatta resan lite snabbt med bilder och lite text! :)

Vi åkte den 14 December kl 03.30 till Arlanda. Flyget skulle gå 07.10 tror jag och ta oss till London som var vårt första stopp för mellanlandning.


I London var det inte mycket tid för vila utan vi gick nästan direkt till nästa gate för att gå på planet som skulle ta oss till New York.


I New York var det inte heller direkt mycket tid för vila så vi tog oss till den sista gaten på ditresan som skulle ta oss till flyget mot San José, Costa Rica.
Flygresan tog då ca 22 timmar men eftersom vi vann 7 timmar kom vi fram "samma dygn" som vi åkte.
Vid 8-9 va vi framme vid hotellet vi skulle sova på en natt för att sen åka vidare till nästa destination.Ungefär halv 10 åkte vi mot Puerto Vieco där vi spenderade våra första 3 nätter tror jag att det var.
Det regnade och va inte sådär jättevarmt men jag och Robert lyckades bränna oss.
Här har ni lite bilder från vår vistelse där :)Vi åkte Canopy, var på ett djurcenter (bilden på bebisapan & grodan är därifrån), vi badade & lite annat.
Sen åkte vi vidare till Tortougero. Dit fick vi inte ha med oss alla våra stora resväskor så vi fick lämna väskorna på en camp och fick packa ner det viktigaste för 3 nätter i våra ryggsäckar.
Dit åkte vi sen i bil och båt.


I Tortougero så gick vi i djungeln på safari typ haha, vi badade på hotellet och bodde i rum utan fönster, det var bara typ nät. Vi firade Nattis som fyllde 12 år och sen åkte vi vidare till Arenal där vi bodde på lyxhotell haha. Där sov jag min enda hela natt på hela resan. Jag kunde slappna av och slippa tänka på alla äckliga djur som fanns för där fanns dom inte på rummet iallafall.
Jag har däremot bara fotat när vi var på ett ännu lyxigare ställe och badade i varma källor, det var under vistelsen i Arenal alltså.

Efter att vi varit i Arenal i två nätter så åkte vi vidare till Samara.
I Samara firade vi julafton, eller ja vi firade inte ens men vi va där under jul.
På dethär stället hände det en hel del grejer och de va både ups and downs.Det finns fler bilder men dom finns på facebook.
Sen åkte vi iallafall vidare till Manuel Antonio där vi bodde på ett hotell på höjden, 10 minuter med buss ner till staden och stranden. Eller ja de kanske va ca 20 minuter men ja. Hursomhelst, här snorknade vi till exempel. Vi firade även nyår här.
 

Efter Manuel Antonio åkte vi vidare den 1 Januari till Drake bay. Det var här jag fick mina utslag.
Drake bay är rena rama paradiset. Det fanns krokodiler i vattnet utanför vårt hotell som inte gjorde människorna något eftersom de fann så mycket fisk i vattnet som dom åt, vi hade krabbor i rummen haha.. Alltså det va så himla fint och orört!

Sen bar det av hemåt.Nu var detta en väldigt kort sammanfattning och jag kan mycket väl ha missat en del haha.
Fler bilder finns på min facebook!


Kaffe nästan tvingade mig att lägga till TACK ATT DU HÄMTADE OSS! ♥ ;)

RSS 2.0