<3


<3<3<3<3<3<3

Efter regn kommer solsken.

Gårdagen blev inte direkt vad jag tänkt mig.. Jag kom till skolan och insåg snabbt att jag va där en timme för tidigt för Lill hade ju tydligen inte alls sagt att vi skulle ha morgonmöte, så där stod jag och Titti helt i onödan.. Jag blev självklart jättegrinig och resten av dagen vart bajs typ.
Vi gick in på engelskalektion ett tag senare och blev behandlade som småbarn då Eva fick för sig att läsa ett kapitel ut Emil i Lönneberga, på engelska, eller vad de nu va för språk..
Sedan som pricken över i:et kommer Eva och säger att ja ska ha svenska nationella muntliga imorgon ( idag ), och jag får världens ångest och blir arg och åker in till stan för att avreagera mig.
Tack Calle !<3
Hittade iaf ett par byxor och lite smink så de blev lite bättre just då iallafall ^^

Sen åkte vi hem till mig jag & Calle, och sen åkte vi till skolan och lämnade mat åt Natta, sen gick vi till torvalla och köpte middag som vi sen åt på Fredrikaforum, sen va de konsert och jag va ljustekniker, och seeeeeen åkte jag hem.¨

Då började de hemskaste, att komma igång med mitt jävla tal.. Som tur va frågade Tess om jag ville följa med till Ica Maxi så då fick ja rensa huvudet lite innan jag började med läxan..
Vi kom hem sen igen vid 10 och då började jag på allvar. Jag va klar kanske runt halv 3 efter att jag gråtit, vart sjukt irriterad, slagit på min soffa o.s.v. för att jag blev så arg på läxan.

Seeen gick jag och tog en varm dusch och efter de la jag mig i sängen och lyssnade på musik. Har dessutom fått sjukt mkt sms inatt har jag för mig.. Men de är ju alltid bra!

Nu ska jag och Nelson Mandela bekanta oss lite med varandra :)

Pusspuss M'Linnéa


Lördagkväll

Nu sitter jag i mitt rum, hemma, för första gången på typ 3 veckor som jag är hemma mer än 3 timmar typ.. Skönt faktiskt.
Har sovit massor hos Matte på senaste tiden så de har bara varit att jag varit hemma och hämtat saker typ. Men idag är vi hos mig och de känns bra.

Earth hour är avklarad och hos Matte släckte vi ner allt lite halvt, det slutade med att vi kollade tv iallafall haha.. Så skulle jag ringa och kolla om mamma oxå släckte ner, men hon tyckte att de va fjantigt så hon hade vart och tänt alla lampor som fanns i huset ist haha..

Jag & Titti var hemma hos Nicklas igår annars, spelade guitar hero, drack lite, spelade bussresan, jaa.. Chillade helt enkelt. Sen kom Mattes mamma och hämtade oss, ÄNGEL!! Och jag åkte hem till Matte som hällde upp ett bad till mig och tog hand om mig ^^ ( tack sötnos  <3 ), sen somnade jag bums i sängen.
Vaknade kl 15.00 idag och jaa.. Sen har vi varit och handlat typ.. Mycket mer har nog inte hänt idag..
En seg men mysig dag tycker jag.

PUSS M'linnéa

Toalett <3

Godmorgon!!
Idag blev en (jämfört med de andra dagarna denna vecka) väldigt tidig morgon. Jag vaknade självklart när Matte gick upp till jobbet. Tack gode gud för det, dom har typ någon slags stambyte i lägenheterna här så man fick ju inte använda toaletterna mellan 08.00-16.00 på dagarna, kul för mig som vart hemma sjuk en del, men idag hann jag faktiskt kissa innan 08.00 så idag är jag nöjd..

Idag gjorde jag inte mycket direkt, åt godis, cheeseballs, mat, mer godis, mer cheeseballs, och lite godis till..
Morgonen började med lite musik av Lily Allen - Fuck you, helt okej start liksom.. Hade aldrig hört den förut, men nu på 30 min har den faktiskt gått på spår 3-4 grr ^^..

Förhoppningsvis bjuder dagen på solsken<3
♥ angelica
♥ titti
♥ jennifer
♥ tess

PUSS M'linnéa

Torsdag..

Såådär ja, då va denhär veckan snart oxå slut.. Och självklart har det inte gått en endaste dag utan att jag haft ont i magen så de blir till att gå hem och prata med mamma om de verkligen är så att ja måste åka till sjukhuset och kolla..
Men TÄNK om jag är allergisk mot något mer ?! >.<

Igår solade jag och brände mig lite halvsnyggt förövrigt, sen åkte jag hem och packade lite och åkte till Matte..  Sen kom Niklas över och hämtade pengar, kulkul.. Sen gick vi upp, duschade och somnade.
Det är sjukt hur trött jag va igår faktiskt.. Och då sov jag ändå rätt bra, eller iof gick jag upp rätt tidigt..
MEENMEN

Idag ska jag iallafall vara hemma och vila så jag blir as med min jääävla magontgrej.. Senare ska jag följa med Matte och hans mamma och handla typ, tror jag. Så får vi helt enkelt se vad kvällen bjuder på :)




Pusspuss M'linnea

VÅR !! Eller..?

Nu är det onsdag, denhär veckan oxå.. Sitter hemma hos Matte just nu och är kissnödig, och det är ungefär det värsta jag kan vara nu eftersom att man inte får använda vattnet eller toan.. Dom håller på att bygga eller något så jag får gott hålla mig..
Annars är det JÄTTEFINT väder ute och det gillar jag, hoppas bara att det håller i sig. Det skulle liksom vara pricken över i.
Sen är det ju förövrigt löning idag, inte illa inte illa.. Det ända som är illa är väl att jag kanske fick lite mindre pengar än vad jag velat ha. Men så går det när man inte jobbar mer.. Så ca. 400 kr får helt enkelt duga..  Det är ju liksom mer än dom som inte jobbar ;)

För att sammanfatta dagen som hittils vart, började den väl med att jag försökte få upp Matte som skulle till skolan, vilket gjorde att jag oxå blev pigg och även fast jag egentligen hade sovmorgon till ungefär nu så gick jag upp 20 i 8.. Men vad gör man inte?
När han hade gått sen så plingade det på dörren och jag trodde att de va Matte som glömt något, men icke .. Det va några byggarbetare som typ skulle påminna om att ja inte får använda toan och vattnet.. Som oooom att jag hade glömt >.<
Så där stod jag i täcke och morgonfrilla och såg ut som ett fån.. Ibland får man helt enkelt bjuda lite på sig själv ;)

Sen va jag självklart och pillade på kranen ändå, så ja dumförklarade mig själv och gick därifrån igen..

Planen idag är att ta 24an som går från Tyresö centrum vid 10.24, och jag hoppas verkligen att jag fullföljer den planen.. Vill hem och kissa innan jag åker till skolan faktiskt.. Så ska jag försöka komma i tid oxå.

Nu blev de en hel massa skrivet här, så nu ska jag sluta :)
Uppdaterar kanske lite ikväll!


Pusspuss M'linnéa


STUDENT 2009!!


Idag fick vi våra studentkläder samt mössan..
Mössan va självklart en aning liten men fan, hellre de än att den ramlar av. Annars har hela dagen i stort sett handlat om studenten, champangefrukost, studentmottagning, studentskiva, studentmiddag, och sist och bäst, STUDENT-ÅK!!

Vi har suttit och spanat in lite åk eftersom att vi inte har flak.. Vi är liksom 16 st ( underbaringar ) i klassen och då är de inte värt med ett flak för 30 pers :P.. Men hursomhelst så hittade vi en monstercab som vi högst troligt ska hyra, och deet är NICE...
PIRR I MAGEN =D

Nu ska jag snart hoppa in i en dusch och sen göra mig iordning, sen ska jag till Matte och sova där..
2 måndagar i rad har jag vaknat runt kl. 8 av att dom BORRAR FUCKING ASHÖGT i väggen mot sovrummet, och de är inte LILLA borr, det är sjukt högt och de är verkligen så man nästan börjar gråta.. Helt sjukt.. Så gick jag och kissade imorse, och ja skojar inte, de lät som att dom borrade i toalettdörren, jag va asrädd.. Så jag gick till bussen lite tidigare haha =)

Nu ska jag sluta skriva och göra nytta!
Puss puss M'linnéa


Jävla snö..

Jag blir galen på dethär vädret.. Okej de kan vara mulet men vaaarför denhär jävla snön.. De blir ändå bara slask sen, har den inte lärt sig det ? Tydligen inte.
Jag fryser typ fortfarande från igår så jag misstänker att jag börjar bli sjuk igen, och jag som precis slutat hosta..

Hursomhelst, jag orkade inte gå ut och fota idag.. Det blev tråkigt väder sen så då orkade jag inte, sen har de typ varit en upp-och-ner dag.. Jag vet inte varför men blev lite deppig mitt på dagen. Vill ha fint väder och jag vill ooorka fixa skolan.. Men vilja räcker inte i dethär.. Tror jag..

Ikväll ska jag iallafall hem till Matte och sova där, sen är det sovmorgon imorgon.
OCH VI FÅR VÅRA STUDENTMÖSSOR OCH VÅRA BESTÄLLNINGAR =D

Men jag har upptäckt idag att jag beställt XS i min tröja, och den kommer säkert vara sjukt liten, och då kommer jag börja grååta.. Byxorna är oxå XS men fan de är ändå mer okej..
Fatta om den är för liten tröjan... Uäh.. Men det är upp till bevis imorgon.. Nervös.. >.<

Mössan kommer ju säkert va för liten oxå, och de skulle ju faktiskt vara snäppet värre..
Men nu ska jag sluta skriva, och jag ska försöka sluta vara överambissiös och inte blogga 2 grr om dagen kanske..

PUSS
M'linnea

Sovmorgon?

Okej jag erkänner, jag orkade inte gå upp vid 5 så jag tog sovmorgon, vi bestämde att ta solNEDgången istället för att fota solUPPgången.. Så vid 4 halv 5 är jag inne i stan istället.
Änsålänge har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt, lyssnat på musik, pratat med Niklas en stund.. Inte speciellt mycket helt enkelt.
Snart ska jag hoppa in i en dusch och försöka få lite ordning på håret tänkte jag.

Imorgon får vi våra beställningar från ABC-gruppen, mössan, mjukisar, och två tröjor =D snart är det fucking studenten!!
Om jag klarar av att få upp alla IG:n bara, men de boorde inte vara några problem.

Men nu ska jag in i en dusch, bloggar ikväll igen!

Pusspuss M'linnéa

Idag var en bra-dag!

Sådärja, jag ska verkligen försöka vara duktig och skriva varje dag.. 2 grr idag blev det nu iof men det gör ingenting.
Idag har jag hursomhelst varit lite modell med Calle i Ösmo. Vi var vid någon slags bäck och fotade lite, kanske lägger ut lite bilder sen.. Sen blev de lite kallt och då gjorde vi upp en brasa faktiskt, så ja ALLT jag hade på mig luktar sjuuhuukt mycket brandrök typ.. URS! Men det vart varmt och mysigt iallafall.
Sen gick vi hem och lämnade lite grejer hos Calle och sen åkte vi till Andy och tittade på en film.. Eller ja dom andra gjorde, jag somnade tydligen länge, men jag tycker att jag bara hade ögonen stängda typ 10 sekunder :)

Morgondagen börjar 05.00 och jag ska sitta på bussen som går 05.31.. Då ska jag och Calle in och fota soluppgången och kanske få lite mer modellbilder. Vi ska upp på typ skinnaviksberget(?), man ser ut över stadshuset och allt.. Grymt mysigt ställe! Vi ska även äta lite frukost på berget där. Så de lär bli en helt okej start på dagen.

Nu ska jag lägga mig och slå på en film så att jag orkar upp.. Jag kommer troligtvis inte orka upp ändå, men de är värt att ge det ett försök.
Godnatt och sovgott<3
M'linnea


Invigning av den "nya" bloggen..

Av någon anledning valde jag att radera allt jag skrivit innan och börja om från början, Angelica har hjälpt mig med utséendet, tack hjärtat. Nu ska jag iallafall försöka vara mer noggran med att skriva här så de blir sammanhängande.
Så då börjar jag väl då! :)

Just nu är kl 10.53 och jag sitter inlindad i mitt täcke i soffan. Jag har inte orkar gå upp riktigt ordentligt så jag blir nog kvar här en stund till.
Igår var jag, Jennifer, Andy & Calle hemma hos mig och spelade spel och pratade, vi fick även i oss hamburgare med pommes och det va verkligen pricken över i!!
Kvällen slutade lite halv med att jag ensam gick och la mig i soffan eftersom att sängen är full med typ, ja.. allt.. Satte på datorn och somnade väl runt 3 kan jag tänka mig.

Idag ser det lite smådystert ut ute, men det ska inte få förstöra min dag.. Det är så enkelt att bli påverkad på vädret nu när de är så upp och ner med värme och snö typ, urs!
Eftersom att det fortfarande är så tidigt så vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på, jag ka ske helt enkelt går ut och fotar lite? Vem vet ;)

Ha en bra dag!!
Puss M'Linnea

RSS 2.0